Pages

Μπισκότα με μερέντα

ΥΛΙΚΑ:

1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη
3/4 φλ. ελαιόλαδο
2 σφηνάκια κρέμα γάλακτος

1 γεμάτη κουτ. σούπας βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου
2 βανίλιες
4 κουτ. σούπας κακάο ή ρόφημα σοκολάτας
1 φλ. φαρινάπ
Όσο αλεύρι πάρει ακόμη η ζύμη συμπληρώνουμε με γενικής χρήσης
Μερέντα για το γέμισμα

Ρίχνετε όλα τα υλικά και τελευταία τη φαρίνα με το αλεύρι
όταν η ζύμη είναι ετοιμη πλάθετε μικρές μπαλίτσες και κάνετε με το δάχτυλο σας μια λακκούβα στη μέση, προσθέτετε μερέντα στο κενό και σκεπάζετε με ζύμη
πλάθετε ξανά τη μπαλίτσα με τα χέρια σας και την πατάτε μέχρι να γίνει σαν δίσκος προσέχοντας μη σας ξεχειλίσει η μερέντα απέξω.
Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς...είναι έτοιμα όταν βάζετε το δάχτυλο σας επάνω και δεν βουλιάζει το μπισκότο


Καλή Επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου