Pages

Ψωμί με λιαστές ντομάτες

Υλικά
  • νερό 1 φλυτζ. τσαγιού
  • γάλα 2 1/2 κουτ. σούπας
  • Ηλιέλαιο 2 1/4 κουτ. σούπας
  • αλάτι 1 1/4 κουτ. γλυκού
  • μείγμα αποξηραμένων μυρωδικών 1 1/2 Κουτ. γλυκού
  • σκληρό αλεύρι 3 φλυτζ. τσαγιού
  • ξηρή μάγια 1 1/4 κουτ. γλυκού
  • λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες 3/8 φλυτζ. τσαγιού
 Προγραμματίστε τον αρτοπαρασκευαστή στο 1 basic 

Αντί για σκληρό αλεύρι πάντα χρησιμοποιώ αλεύρι για όλες τις χρήσεις και βγαίνει μια χαρά.

Φυσικά και όλες τις συνταγές μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε ψωμάκια ακόμη κι αν δεν έχετε αρτοπαρασκευαστή αρκεί να αφήσετε το ζυμάρι μια ώρα για φούσκωμα κι Άλο ενα μισάωρο το καρβελάκι τουλαχιστον και να ψήσετε στο φούρνο  35-45 λεπτά έως ότου ροδοκοκκινίσει το καρβελάκι σας.


1 σχόλιο:

  1. Το τσάκιζα ευχαρίστως αυτό το ψωμάκι!!Λατρεύω την λιαστή ντομάτα!!!Τι μας κάνεις πια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή